domingo, 25 de mayo de 2008

Ugh..

WTF????!!!!!


Nose cómo me he cruzado con esto, pero...WTFITS???!!!

1. Todavia existe OT??!!
2. No es una canción apropiada para el programa, ya que no se puede cantar "bien".
3. Gay.

Eh, que yo de homofobia nada, pero ya me entendeis.
Que vivan las Nancys Rubias!!


TEMAZO!!

5 comentarios:

Unknown dijo...

palabrita del niño jesús que quan ho vem veure a casa (si, ho veiem, és un tema de negociació, m'he de tragar l'operación truño i fer comentaris i tal, i després un almax, un valium i a dormir), em vaig quedar calvo. Si no hi haurà milers de cançonetes merdatopecuarenta per que puguin cantar aquests mamelucos...

i si, GAY.

Per cert, si tens 2 minuts: http://http://www.los40demenciales.com/.
A castigar impunement.

Anónimo dijo...

vaja que si existia... si aquest any hi havia un xaval de bdn! (primer expulsat xD)

Anónimo dijo...

Hola, te escribo de Radio Ciutat de Badalona donde buscamos gente de la ciudad que viva en el extrangero para hacerles una pequeña entrevista telefónica sobre los motivos de su marcha y sobre como viven ahora. Nos gustaría mucho entrevistarte porque Seul no es un lugar nada común. ¿Qué te parece? Nos haría mucha ilusión. Podrías ponerte en contacto con nosotros en nuestro mail: matins@rcb.cat Muchas Gracias! Esperamos tu respuesta!

Lapry dijo...

Quina por el segon video :S

Anónimo dijo...

Hola!!

Potser no et porta bons records que t'escrigui, però resulta que recordant vells temps amb la meva parella m'he enrecordat de tu i del teu blog i he decidit fer-hi una ullada i fer-te el comentari.

Sóc l'Albert, el Vendri per ser més exactes. Què dir-te? Jaja, bé el més destacat és que porto 4 rastes i que estic fent biblioteconomia a segon curs. Com t'he dit tinc parella i vaig bé encara que fa poc que sortim. Espero que estiguis bé...i que almenys recordis tot allò com una època adolescent que va tenir bons moments i dolents i que em sap greu pel mal que et vaig fer llavors i per les coses que et vaig dir, cosa que va fer que a hores d'ara ja no tinguem contacte.

La veritat, que el que em fotia és que mostressis poc interès per mi quan jo ho volia fer tot per tu i d'aquí em vaig enrabietar. És per això que m'enfadava amb tu. Sempre et recordaré com el meu primer amor jeje.

En fi, que vagi molt bé i sigues feliç per Seül i que si tornes i mai vols fer un cafè ja saps la meva direcció d'e-mail (crec que això no ho faràs però!).

Siau!